zakopiec5 napisał(a):A ja się zastanawiam czemu np głos lektora mówi za 500m bardzo złe warunki pogodowe. Przecież jak są złe warunki pogodowe to są wszędzie a nie tylko do 500mwystarczyło by np samo bardzo złe warunki pogodowe lub UWAGA BARDZO ZŁE WARUNKI POGODOWE. Czy nie byłoby o wiele lepiej?
sorier napisał(a):Było w 8.5, jest w 8.6, będzie pewnie w 9.0 bo tak to chyba sobie ktoś wymyślił:
Podawanie komunikatów "skręć w prawo/lewo" i "trzymaj sie lewej strony", gdy nawet odrobina logiki nakazuje taki właśnie kierunek jazdy.
Wybiórcze działanie asystenta pasa, czasem jest czasem go nie ma. To samo z ikoną "omijania wysepki".
sorier napisał(a):Częsty brak strzałek kierunku w asystencie pasa.
sorier napisał(a):Zbyt późne komunikaty o zagrożeniach/kontrolach i brak informacji o odległości - prędzej mnie ustrzelą z lasera niż usłyszę komunikat.
Zbyt ciche komunikaty, co w połączeniu z bakiem możliwości regulacji głośności dla każdej aplikacji z osobna w androidzie, powoduje zagłuszanie komunikatów przez włączone radio online lub odtwarzacz mp3.
sorier napisał(a):Domyślne nazywanie ostatnio/najczęściej wyszukiwanych celów z mapy współrzędnymi geograficznymi.
sorier napisał(a):I coś co ewidentnie zostało zepsute w 8.6. Wyjście z trybu nawigowania (przyciskiem cofnij telefonu) i wejście w edytowanie trasy (gdy np chce zmienić tryb trasy lub dodać punkt pośredni) powoduje usunięcie celu i konieczność jego ponownego wyszukania. Jaki to ma sens?
pwlsrs napisał(a):Łukaszu czy możesz coś powiedzieć odnośnie mojej uwagi dotyczącej rozdzielczości wyświetlanych znaków?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości