Wariacja graficzna n.t. przyszłego asystenta pasa ruchu w NE (oby prędko):

Kłopoty z głowy na wielopasmowych rozjazdach.

Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertjas342 napisał(a):Witam, korzystałem z kilku innych nawigacji i co warte było by przeniesienia do naviexpert to informacja o dozwolonej prędkości, szczególnie przy fotoradarach i częstych kontrolach.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertspinus napisał(a):Dla mnie oprócz powyższego istotna byłaby informacja o miejscowości w jakiej się aktualnie znajdujemy (a co najmniej informacja czy jesteśmy na terenie zabudowanym, czy nie).... i Warto byłoby mieć jakąś łatwo dostępną opcję typu "za ile km najbliższa stacja".
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertJaneo napisał(a):Za dużo nie chcesz? Tak wiele miejsca na ekranie komórki? Ikon nie widzisz? POI nie znajdziesz?
Janeo napisał(a):No a już życzenie informacji, czy jestes na terenie zabudowanym czy nie, powala... wystarczą ograniczenia prędkości o których kolega wyżej powiedział.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertkiloff napisał(a):Jeśli są inne propozycje które popiera większa liczba osób to dopiszę.

Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertjas342 napisał(a):Witam, korzystałem z kilku innych nawigacji i co warte było by przeniesienia do naviexpert to informacja o dozwolonej prędkości, szczególnie przy fotoradarach i częstych kontrolach.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertlchmiel napisał(a):
O ile to byłoby bardziej praktyczne, niż transferowanie krajobrazu do użytkownika. Koszty spore, a przecież krajobraz i tak widać za oknem!!!
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertlchmiel napisał(a):jas342 napisał(a):Witam, korzystałem z kilku innych nawigacji i co warte było by przeniesienia do naviexpert to informacja o dozwolonej prędkości, szczególnie przy fotoradarach i częstych kontrolach.
Jestem BARDZO za, choć to wymagałoby dodania sporego pakietu danych do map.
O ile to byłoby bardziej praktyczne, niż transferowanie krajobrazu do użytkownika.[...]
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości