sqter napisał(a):Mam pewien problem z Androidem "M".
Aplikacja NaviExpert v 9.3.4 uruchamia się i z pozoru jest OK, ale jak wybiorę nawigację to podczas jazdy poruszam się z prędkością "zero" na godzinę. Kursor na mapie się przemieszcza więc GPS działa prawidłowo, ale apka nie wskazuje mi prędkości jazdy przez co nawigacja milczy - bo teoretycznie stoję w miejscu.
Ktoś coś na to poradzi?
sqter napisał(a):Mam pewien problem z Androidem "M".
Aplikacja NaviExpert v 9.3.4 uruchamia się i z pozoru jest OK, ale jak wybiorę nawigację to podczas jazdy poruszam się z prędkością "zero" na godzinę. Kursor na mapie się przemieszcza więc GPS działa prawidłowo, ale apka nie wskazuje mi prędkości jazdy przez co nawigacja milczy - bo teoretycznie stoję w miejscu.
Ktoś coś na to poradzi?
Wilk108 napisał(a):Po wyborze prezentacji mapy wybieram z menu "Szukaj" i wpisuję adres. Pokazany jest ekran (...)
Zgodnie z podpowiedzią (Kliknij aby pokazać na mapie) klikam, pokazuje się mapa, ale taka jak przed wywołaniem Szukaj. Zrobienie tej procedury nie w trybie mapy skutkuje przewinięciem mapy do wyszukanego punktu. Czy tak jest z jakichś powodów specjalnie?
Wilk108 napisał(a):Wciąż mam taką sytuację że ta wersja NE nie przelicza mi trasy w sytuacji, gdy zjadę z trasy i jadę ulicą odległą o ok 60 m. (...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość