Forum Użytkowników nawigacji NaviExpert

Dyskusje na temat nawigacji NaviExpert w telefonach komórkowych i nie tylko. Zapraszamy do aktywnego udziału. Wyraź Swoją opinię lub podziel się własnymi doświadczeniami Użytkownika mobilnej nawigacji NaviExpert.

Przejdź do zawartości

FAQ |Zarejestruj | Zaloguj

[Windows Phone] NaviExpert 2.5.4

Re: [Windows Phone] NaviExpert 2.5.4

Postprzez MariuszHD » poniedziałek, 20 cze 2016, 19:53

Niestety nie, ale póki żyje (system), będę jego wielkim fanem ;)
Avatar użytkownika
MariuszHD
Użytkownik NaviExpert Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum Użytkownik forum
 
Posty: 673
Dołączył(a): poniedziałek, 16 lip 2012, 12:46
Lokalizacja: Rytro
Telefon: Microsoft Lumia 550

Re: [Windows Phone] NaviExpert 2.5.4

Postprzez czcigodny » czwartek, 23 cze 2016, 20:12

Najlepsze jest to ze wypowiadają się osoby które maja androida.... Mentalność polaka: nie wiem, nie znam się, ale się wypowiem.
czcigodny
Użytkownik forum Użytkownik forum
 
Posty: 7
Dołączył(a): sobota, 6 lut 2016, 21:07
Telefon: Lumia 950

Re: [Windows Phone] NaviExpert 2.5.4

Postprzez tost » sobota, 25 cze 2016, 09:29

WPteam napisał(a):@tost - Faktycznie uruchomiona lokalizacja w tym przypadku nie powinna być do niczego wymagana. Funkcja jest użyteczna pod warunkiem, że mamy uruchomiony GPS w telefonie. Zmienimy to.


Nawet gdy mamy uruchomiony GPS w telefonie takie działanie aplikacji jest dziwne, niecelowe, a może wręcz nieprzemyślane.
Gdybym nie wpisywał punktu startowego, to rozumiem. Aplikacja próbuje mnie zlokalizować i poprowadzić z miejsca, w którym „stoję”.
Wpisanie z jakiego punktu wyszukuję połączenie powinno wyłączyć szukanie danych GPS, a nawet nie sprawdzać czy w telefonie jest GPS włączony.
Dopiero po wyszukaniu połączenia (zaznaczam, że z ustawionymi przeze mnie punktami trasy) powinien się pojawić przycisk „Prowadź”.
Ten sam, moim zdaniem, błąd występuje nie tylko w wyszukiwaniu połączeń komunikacją miejską, ale też w wyszukiwaniu trasy w nawigacji.
Ciągłe ustalanie mojej pozycji... .
Widzę, że ostatnia aktualizacja nie wniosła żadnych poprawek w tej kwestii.
Liczę na Wasze gruntowne przemyślenie działania programu na WP. Być może na Andku wszystko działa jak trzeba. Nie wiem, nie wypowiadam się, nie posiadam...
Tak czy siak, na WP temat do poprawy.

Pozdrawiam
tost
Użytkownik forum Użytkownik forum
 
Posty: 2
Dołączył(a): czwartek, 4 gru 2014, 07:46

Poprzednia strona

Powrót do Wersje NaviExpert

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron
Obserwuj nas na Facebooku Strona gwna NaviExpert NaviExpert Newsletter Blog NaviExpert