colin23 napisał(a):Ok. Wyłączę to i zbadam temat. W tym momencie jakie powinienem mieć informację o zbliżającej się np. stojącej kontroli? Bo jak miałem włączony dzwięk zbliżania to miałem tylko te przeraźliwe pikania
bodogo2 napisał(a):Rysiek 3.0
U mnie aktualna prędkość zmienia się wraz z przeskokiem wskaźnika pozycji. Raz pokazuje 0 km/h, a raz aktualną prędkość. Gdy chcę wysłać zgłoszenie dostaję komunikat 'pozycja nieustalona'. Jednocześnie w tym samym czasie inne aplikacje w tym NE działa prawidłowo, pokazuje aktualną prędkość i pozycję.
Kamil NE napisał(a):bodogo2 napisał(a):Rysiek 3.0
U mnie aktualna prędkość zmienia się wraz z przeskokiem wskaźnika pozycji. Raz pokazuje 0 km/h, a raz aktualną prędkość. Gdy chcę wysłać zgłoszenie dostaję komunikat 'pozycja nieustalona'. Jednocześnie w tym samym czasie inne aplikacje w tym NE działa prawidłowo, pokazuje aktualną prędkość i pozycję.
Podaj proszę model telefonu i wersję android.
mysza199 napisał(a):Dzięki za olanie .... widać support dziala tak samo jak u Yanka
No nic ale i tak zamierzam przesiasc sie na ryska bo Yanek zniecheca w kazdym kolejnym kroku rozwoju
Michal1983 napisał(a):Przy odtwarzaniu trasy zarejestrowanej przez telefon KM0425 z pliku gpx program odtwarzający pokazuje zaniżona prędkość lub jakby prędkość rejestrowana była w innej jednostce niż km/h i traktowana jako km/h przez program. Może GPS w tym telefonie działa nieprawidlowo, albo jest problem z interpretacją odczytów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości