Pracownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik forum
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExperttoszym napisał(a):-i nie jest to jeszcze koniec problemów związanych z komputerem. Po podłączeniu w trybie pamięci masowej telefon automatycznie rozłącza kartę pamięci.
-wyczytałem tak, że na forum o problemie odnośnie GPS-a (bardzo długo ustala pozycję) jakiż byłem naiwny myśląc, że nie dotyczy on mnie. Pierwszych parę razy poszło szybko i niestety na tym zakończyła się moja radość z GPS-a - przestał ustalać pozycję na amen.
Polecam jeszcze forum http://www.gt505.pl/
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertalgi napisał(a):toszym napisał(a):-i nie jest to jeszcze koniec problemów związanych z komputerem. Po podłączeniu w trybie pamięci masowej telefon automatycznie rozłącza kartę pamięci.
-wyczytałem tak, że na forum o problemie odnośnie GPS-a (bardzo długo ustala pozycję) jakiż byłem naiwny myśląc, że nie dotyczy on mnie. Pierwszych parę razy poszło szybko i niestety na tym zakończyła się moja radość z GPS-a - przestał ustalać pozycję na amen.
Polecam jeszcze forum http://www.gt505.pl/
Co do pierwszego - w trybie pamięci masowej telefon u mnie działa OK - też mam soft oragne.
Co do drugiego - z A GPS ustala szybko.... z 10 sekund - w wypadku wyłaczenia assisted GPS - zdany sam na siebie może ustalać pozycje nawet i 5 minut.....
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExperttoszym napisał(a):
Kolego to bardzo dobrze trafiłeś. Oddałem fon do serwisu i jedyne co zrobili, to wymiana oprogramowania. Nawet nie zadali sobie trudu sprawdzić, czy to cokolwiek pomogło. Wracając z Poznania do Bydgoszczy, GPS ustalił pozycję w Bydgoszczy. A na trasie Bydgoszcz - Warszawa nie ustalił w ogóle. Co do kary pamięci, to po serwisie komp. przestał rozpoznawać telefon. Wyświetla się urządzenie nierozpoznane, po mimo instalowania sterowników USB i cudowania. Teraz trafił drugi raz do serwisu, no i zobaczymy. Generalnie myślę już o sprzedaży go. Już drugi raz przejechałem się na sprzęcie LG i nie polecam nikomu.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości