sztaba napisał(a): Zbadamy "czas reakcji"
Czas reakcji pana Kamila - standardowo 24h w dni robocze. Sprawdzone eksperymentalnie.
Czas reakcji Imagisu - do następnej aktualizacji, a ponieważ ostatnia była kilka dni temu to...
sztaba napisał(a): Zbadamy "czas reakcji"
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertalabanda napisał(a):Ja też miałem ostatnio okazję "pobawić" się AM. Co prawda dróg, których brakuje mi w NE, w AM też nie znalazłem, za to bardziej aktualne było oznakowanie dróg jednokierunkowych, i miejsc, gdzie np. NE proponuje "skręć w lewo" na zakazie skrętu w lewo. W terenie, na którym ja jeżdżę oznakowanie w AM było lepsze, a wyznaczone trasy, pomimo braku CT, na pewno nie gorsze.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertColin napisał(a):
Mam ten sam problem, NE bardzo często w miastach kieruje mnie w uliczki z zakazem wjazdu, ślepe uliczki, lub zamiast od razu nakazać skręt w lewo, nakazuje w prawo,a potem " zawróć jeśli to możliwe" Czasem info głosowe nakazuje skręt np. w lewo, a na ekranie pokazuje w prawo.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertWojtex16 napisał(a):Zgłaszałem kilka dzięsiąt błędów na stronie mapgo.pl . Moje błedy zostały dopiero uwzględnione po 3 miesiącach. Więc cierpliwości trzeba mieć.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Pracownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości