Użytkownik forumhkoziarek napisał(a):Mapy aktualizujemy zgodnie z aktualizacjami Imagisu i nie będziesz musiał długo czekać.
Pozdr. HK
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Pracownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertmdx napisał(a):Droga Pani HK, to niewiele zmienia w zgłaszanym przeze mnie przypadku... nawet w becie są ogromne bzdury w mapach. Zgłaszałem to już do Imagisu, niestety bez odpowiedzi jak do tej pory..
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertmdx napisał(a):Droga Pani HK, to niewiele zmienia w zgłaszanym przeze mnie przypadku... nawet w becie są ogromne bzdury w mapach. Zgłaszałem to już do Imagisu, niestety bez odpowiedzi jak do tej pory..
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertalgi napisał(a):Jakby ktoś nie zauważył to w ver. 5.2.1 są już nowe mapy.
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forumalgi napisał(a):Jakby ktoś nie zauważył to w ver. 5.2.1 są już nowe mapy.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertsztaba napisał(a):Nie zgłaszałem tej zmiany organizacji ruchu do NE, bo jak zgłosić zmianę na ulicy, której na mapach NE nie ma
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości