Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertalabanda napisał(a):... za to bardziej aktualne było oznakowanie dróg jednokierunkowych, i miejsc, gdzie np. NE proponuje "skręć w lewo" na zakazie skrętu w lewo. W terenie, na którym ja jeżdżę oznakowanie w AM było lepsze, a wyznaczone trasy, pomimo braku CT, na pewno nie gorsze.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertsduda napisał(a): już tyle razy NE kazał mi złamać przepisy [...] na nieznanym terenie do którego właśnie ma służyć nawigacja to straszna porażka.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertJaneo napisał(a):Patrzysz na znaki drogowe i tam gdzie Cię prowadzi nawigacja, a jest zakaz wjazdu, jedziesz dalej. Nawigacja podejmuje inną trasę.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertalabanda napisał(a): ... większość przypadków zakazów skrętu w lewo musiałem zgłosić sam.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertalabanda napisał(a):W zakorkowanych centrach miast, z dużą ilością dróg jednokierunkowych, z zakazami skrętu w lewo, brak takich informacji [kierunkowość dróg] w nawigacji powoduje, że trasy przez nie wyznaczone mogą być zupełnie bezużyteczne.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertJaneo napisał(a):Ustalmy raz na zawsze: nie ma kwestii "bezużyteczności", bo takie błędy - jak we wszystkich nawigacjach - występują od czasu do czasu (informacje o kierunkowości nie są fałszywe w 100%).
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości