Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertroman_tp napisał(a):to jakim cudem mój syn przesyła żonie zdjęcia z SE na tą AVILE?
oświadczam, że AVILA bez GPS ma działający BT. gdzie i na którą godzinę mam podjechać aby dokonać prezentacji?
Pracownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertmstelmach napisał(a):Nieprawidlowo dziala BT z poziomu Javy.
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forumroman_tp napisał(a):no panie i panowie z NE. jeden punkt dla mnie.
z przykrością was informuję, że jestem po instalacji aplikacji amAze na telefonie AVILA bez wbudowanego GPS'a. piszę tego posta późnym wieczorem, abyście jutrzejszy dzień mogli spędzić na przemyśleniach, dlaczego inna aplikacja do nawigacji radzi sobie na tym telefonie, a NE nie.
ze względu na późną porę, gdy piszę tego posta, nie zamieszczam materiału dowodowego w postaci filmu, ale zamierzam to uczynić jutro.
tel. Samsung AVILA [S5230] + odbiornik GPS + amAze
liczę, że zespół NE tym razem zastanowi się nad problemem i jednak nie usłyszę coś w stylu, że to wina telefonu czy oprogramowania.
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forumroman_tp napisał(a):no panie i panowie z NE. jeden punkt dla mnie.
z przykrością was informuję, że jestem po instalacji aplikacji amAze na telefonie AVILA bez wbudowanego GPS'a. piszę tego posta późnym wieczorem, abyście jutrzejszy dzień mogli spędzić na przemyśleniach, dlaczego inna aplikacja do nawigacji radzi sobie na tym telefonie, a NE nie.
ze względu na późną porę, gdy piszę tego posta, nie zamieszczam materiału dowodowego w postaci filmu, ale zamierzam to uczynić jutro.
tel. Samsung AVILA [S5230] + odbiornik GPS + amAze
liczę, że zespół NE tym razem zastanowi się nad problemem i jednak nie usłyszę coś w stylu, że to wina telefonu czy oprogramowania.
Pracownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertmstelmach napisał(a):wersja bez GPS ma niedzialajacy modul BT
mstelmach napisał(a):Nieprawidlowo dziala BT z poziomu Javy
mstelmach napisał(a):Nieprawidlowo dziala BT z poziomu Javy
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forumroman_tp napisał(a):kolego stelmach - nie sprawdzałem, nie jeździłem bo jak pisałem, było zbyt późno.
to co ja zrobiłem to podważałem twoją wypowiedź, która brzmiała:mstelmach napisał(a):wersja bez GPS ma niedzialajacy modul BT
potem czytam:mstelmach napisał(a):Nieprawidlowo dziala BT z poziomu Javy
tu już zacząłem się zastanawiać: działa czy nieprawidłowo działa???
jest różnica? dla mnie jest. może wam nie działało? może mieliście "pechowe" modele?mstelmach napisał(a):Nieprawidlowo dziala BT z poziomu Javy
z tą wypowiedzią byłbym ostrożny, bo nie tylko aplikacje GPS korzystają z BT z poziomu JAVA. to również zamierzam sprawdzić.
nawiązując do innej wypowiedzi.
chyba każdy z użytkowników potwierdzi, że AVILA jest bardziej zaawansowanym modelem niż SE K850.
czy wg zespołu NE jednak AVILA należy do aparatów "niszowych"?
Pracownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertmstelmach napisał(a):Jak pewnie zauwazyles ma tylko 2G, co znaczaco ogranicza pasmo dostepu do Internetu.
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forumroman_tp napisał(a):mstelmach napisał(a):Jak pewnie zauwazyles ma tylko 2G, co znaczaco ogranicza pasmo dostepu do Internetu.
nie jest to telefon 2G tylko 2.5G ze względu, że ma możliwość korzystania z GPRS i EDGE. brakuje mu do szczęścia tylko UMTS. wtedy byłby 3G
http://pl.wikipedia.org/wiki/2.5G
Pracownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości