Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertitsn napisał(a):wydaje mi się, że E72 była wzorowana na E72. Jak to się ma do sprzętu, oprogramowania, etc. nie wiem.
itsn napisał(a):Jestem co raz bardziej zaniepokojony, brakiem jakiejkolwiek reakcji ze strony ludzi, których opłacamy aby w naszych podróżach nie trzeba było wyciągać papierowej mapy.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertSpychacz napisał(a):na E52 czasem dzieje się podobnie jak u Was, NE potrafi się sam wyłączyć lub zawiesić ...
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertsztaba napisał(a):Spychacz napisał(a):na E52 czasem dzieje się podobnie jak u Was, NE potrafi się sam wyłączyć lub zawiesić ...
no cóż, mogę tylko potwierdzić. Mam ten telefon odtrzech dni, dwa razy "przejechałem się" z NE. Przy pierwszym przejeździe aplikacja zawiesiła mi się w momencie kiedy pojechałem inną drogą niż zaproponował NE (zawiesił się na przeliczaniu trasy i już się nie odwiesił).
Przy drugim przejeździe dwukrotnie aplikacja samoczynnie wyłączyła mi się.
Jak tak dalej pójdzie, to pozostaje mi się cieszyć że abonament mam tylko do czerwca. Ovi śmiga bez problemu. I za darmo.
Pracownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości