ALEX napisał(a):potworny napisał(a):+ Koszulki NE
były

polary?
tu nie chodzi o nasze propozycje nagradzania, ale o "słabą" wyobraźnię władnych w tej sprawie.
dla przykładu. pewien lokalny producent materiałów lakierniczych dla najlepszego sprzedawcy zorganizował przejażdżkę z jednym z najlepszych kierowców rajdowych WRC. pech chciał, że po przybyciu na miejsce okazało się, że samochód jest ..... niedysponowany. firma, aby nie stracić na wizerunku w zamian wręczyła kurtki, polary, koszulki, kubki, smycze i inne gadżety.
czy rozumiecie co teraz miałem na myśli?
wiem, że całą akcja ze zgłaszaniem nie była motywowana żadnymi nagrodami. nagrodzeni robili to z własnej inicjatywy - rozumiem to bo do pewnych rzeczy podchodzę altruistycznie.
NE samo zaproponowało nagrodzenie tej pracy, tylko czy nie lepiej wyglądałoby to, gdybyśmy przeczytali, że nagrodą była np. zabawa na torze kartingowym.
albo inaczej, że w dniach jakie były - 1 do 3 czerwca organizowany jest festyn pod patronatem NE na którym zostaną wręczone nagrody?
wiem, że główną barierą jest to, że wszyscy reprezentujemy cały kraj, a problemem byłoby ustalenie miejsca takiej imprezy.
zdaję sobie, że to są duże koszta. dużo większe niż obecna sytuacja, gdzie wręczono pięć koszulek.
tym bardziej, że głupio byłoby przeczytać na dzień dzisiejszy gdzieś w necie informację, że "NE nagrodził najbardziej aktywnych użytkowników".
panowie i panie z NE. sprowokowałem dyskusję na ten temat. ok, ale miałem jeden cel: więcej wyobraźni.