ulmus102 napisał(a):czy będzie dostęp do beta5?
Ten dostęp jest: beta/getne.pl
ulmus102 napisał(a):czy będzie dostęp do beta5?
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertWojtex16 napisał(a):Podałeś zły adres. Prawidłowy to: http://beta.getne.pl
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertlnowaczyk napisał(a):pomidorwawa napisał(a):Witam,
Korzystam z NE od dwóch lat. W tej chwili przedłużyłem umowę z operatorem i razem z nowym aparatem dostałem 6 miesięcznego NE za free. Problem polega na tym, że mam na tego 6 miesięcznego NE nowe ID. Na starym ID ( w poprzednim telefonie) mam uzbierane punkty oraz promocyjną wersję NE na 14 dni z akcji SMS.
Nie chcę stracić tego a jednocześnie mieć możliwość korzystania z otrzymanej wersji 6 miesięcznej oraz otrzymanych punktów.
Pytanie jak mogę to połączyć. Czy jest taka opcja.
Jest możliwość przeniesienia abonamentu startowego na dotychczasowy numer ID pod warunkiem, że abonament nie został jeszcze aktywowany na nowym ID (nie wyznaczono trasy).
Należy skorzystać z opcji przeniesienia konta w aplikacji NaviExpert (Narzędzie->Moje konto->Przeniesienie konta) i podać dotychczasowe dane. Abonament wraz z nowymi PP zostanie automatycznie dopisany do "starego" ID.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertvtec_z napisał(a):lnowaczyk napisał(a):Jest możliwość przeniesienia abonamentu startowego na dotychczasowy numer ID pod warunkiem, że abonament nie został jeszcze aktywowany na nowym ID (nie wyznaczono trasy).
Należy skorzystać z opcji przeniesienia konta w aplikacji NaviExpert (Narzędzie->Moje konto->Przeniesienie konta) i podać dotychczasowe dane. Abonament wraz z nowymi PP zostanie automatycznie dopisany do "starego" ID.
Proszę o uściślenie i ewentualne poprawienie mojego rozumowania.
Właściwy sposób postępowania to:
1. w telefonie nie mam żadnej czynnej wersji NE
2. rejestruję nowy abonament z poziomu NE (tworzę nowe konto z nowym ID), ale nie wyznaczam żadnej nowej trasy (warunek konieczny)
3. w menu [Przeniesienie konta] wpisuję dane starego konta
4. od tej pory NE w moim telefonie jest rozpoznawane ze starym ID
Czy możliwe jest dopisanie do mojego konta w telefonie z czynnym NE nowego abonamentu startowego bez usuwania aplikacji poprzednio uruchomionej? Tak byłoby łatwiej.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Pracownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Pracownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość