To super

A kontrole drogowe online?
Czy jak poinformuje o kontroli to od razu inni użytkownicy dostaną info o kontroli i pojawi się na mapie uwaga kontrola???
Byłoby super bo ostatnio złapali mnie z suszarki

Tak sobie jeszcze myślałem że fajnie by było jakby NE rozbudował się o nawigacje łodzią na jeziorze!
Trzeba by porty pozaznaczać, boje, śluzy i oczywiście szlaki.
Jeszcze tak sobie myślałem że fajnie by było udostępnić swoją pozycję innym użytkownikom albo znajomym.
Czasami jedzie się w kilka osób samochodami i jakby każdy każdemu udostępnił swoją pozycję to jadąc trasą widać byłoby innych w telefonie. W razie postoju albo awarii widać gdzie kto stoi. Oczywiście taka funkcja wymagałaby sporej transmisji danych ale teraz to nie jest wielki problem są pakiety danych itp.
Tylko jak zrobić to udostępnianie pozycji? Chyba trzeba dodać coś takiego w menu, udostępnij moja pozycję użytkownikowi o numerze identyfikacyjnym 345...... i potwierdz. A w menu mapy i nawigacji trzeba dodać opcje Włącz moich znajomych i ci co udostępnili swoją pozycję zostaliby pokazani.
Czestotliwość wysyłania pozycji można powiązać z prędkością im większa prędkość tym częściej aktualizowana pozycja.
Super
Ale to tylko marzenia może w wersji 7 albo 8 coś takiego zobaczymy