Pracownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertQbek napisał(a):(...)
Wracając do tematu przydatności NE dla pieszych. Dla mnie i mojego fona to zbędne z jednego, ale jakże ważnego powodu... Zużycie prądu jest tak duże, że pieszo baterii wystarcza na ok 40 min. użytkowania aplikacji z GPS. Ładowarki zewnętrznej nie podepnę sobie np. do gniazdka w plecach
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertQbek napisał(a):Wracając do tematu przydatności NE dla pieszych. Dla mnie i mojego fona to zbędne z jednego, ale jakże ważnego powodu... Zużycie prądu jest tak duże, że pieszo baterii wystarcza na ok 40 min. użytkowania aplikacji z GPS. Ładowarki zewnętrznej nie podepnę sobie np. do gniazdka w plecach
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertQbek napisał(a):W mojej opinii, rzuca to nowe światło na kierunek rozwoju. Szkoda tylko, że na bieżąco nic o tym nie wiedzieliśmy. Sądzę, iż mogło to być podyktowane względami bezpieczeństwa (konkurencja nie śpi), a nie złymi lub brakiem dobrych chęci![]()
Pracownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExperthkoziarek napisał(a):Kontrole drogowe online- rozwiązanie będzie gotowe na początku 2011.
hkoziarek napisał(a):POI na trasie- początek 2011.
hkoziarek napisał(a):Jednocześnie nie mamy zamiaru rezygnować z funkcji przydatnych poza samochodem.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertQbek napisał(a):Droga Hanno, a kiedy można liczyć na:
- wysyłanie ustawień aplikacji za serwer?
- możliwość sortowania/katalogowania własnych punktów - wg kategorii (np prywatne, służbowe itp)?
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości