mentos11 napisał(a):(...)
Czekam na wersję NE która bedzie przeliczać trasę i aktualizować ja w trakcie jazdy na podstawie najnowszych informacji z CT i zgłoszeń użytkowników o korkach i wypadkach czy kontrolach drogowych.
perun3 napisał(a):mentos11 napisał(a):(...)
Czekam na wersję NE która bedzie przeliczać trasę i aktualizować ja w trakcie jazdy na podstawie najnowszych informacji z CT i zgłoszeń użytkowników o korkach i wypadkach czy kontrolach drogowych.
Gdybyś miał telefon na WM to byś nie musiał czekać![]()
Akurat istnieje od dłuższego czasu polska nawigacja spełniające Twoje oczekiwania - rzecz jasna w wersji legalnej
perun3 napisał(a):mentos11 napisał(a):(...)
Akurat istnieje od dłuższego czasu polska nawigacja spełniające Twoje oczekiwania - rzecz jasna w wersji legalnej
perun3 napisał(a):Gdybyś miał telefon na WM to byś nie musiał czekać![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości