przez pawedob » czwartek, 23 gru 2010, 13:51
To kiedy nie korzystam z aplikacji mając wykupiony abonament jest moim i tylko moim wyborem więc nie widzę powodu dla którego miałbym robić z tego problem. Wydaje mi się, że równie ważne jest zatrzymanie obecnego klienta jak pozyskanie nowego. A jeśli opłaca się udostępnić aplikację milionom użytkowników to tym samym przedłużenie okresu obowiązywania pakietu dla aktualnych 800 tys nie powinno być destrukcyjne. Poza tym może nagle się okazać , że akcja przyniesie skutek odwrotny do zamierzonego i potencjalni nowi użytkownicy dojdą do wniosku, że po co wykupywać abonament, skoro wtedy kiedy najbardziej potrzebują to navi jest gratis, przecież skoro raz i drugi tak zrobili to i zrobią trzeci itd. Jak widać problem nie jest prosty jak budowa cepa i trzeba się nad nim dobrze zastanowić. Ja nie mam zamiaru rezygnować z Navi Expert bo spełnia moje wymagania (choć chętnie wprowadziłbym pewne zmiany), polecam ją znajomym i mam zamiar nadal polecać. Dla wszystkich krzykaczy: RZUCIŁEM TEMAT DO DYSKUSJI I CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ JAKIE STANOWISKO ZAJMIE W TEJ SPRAWIE NAVI EXPERT.