Forum Użytkowników nawigacji NaviExpert

Dyskusje na temat nawigacji NaviExpert w telefonach komórkowych i nie tylko. Zapraszamy do aktywnego udziału. Wyraź Swoją opinię lub podziel się własnymi doświadczeniami Użytkownika mobilnej nawigacji NaviExpert.

Przejdź do zawartości

FAQ |Zarejestruj | Zaloguj

Nawiguj za darmo na Święta!!!

Re: Nawiguj za darmo na Święta!!!

Postprzez wumarex » czwartek, 23 gru 2010, 12:20

Qbek napisał(a):
pawedob napisał(a):proszę o bezpłatne przedłużenie mi go o te kilka dni przez które Navi Expert jest bezpłatne.

Kolego z której choinki się urwałeś? Od kiedy to nowe akcje promocyjne mają wpływ na sprzedane już produkty? Ale żenada...

Edit.
Mam pomysł, byś śmiało poszedł dalej w swych żądaniach i nakazał rozliczanie abonamentu w oparciu o ilość dni, w których korzystałeś z aplikacji NE. No bo jakim prawem masz płacić za coś, z czego nie korzystasz...

Hmm. Operatorzy telekomunikacyjni mają naliczanie sekundowe. Może coś w tym kierunku ;-)
wumarex
Użytkownik forum Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert Użytkownik NaviExpert

Telefon: Nokia N97

Postprzez Qbek » czwartek, 23 gru 2010, 13:48

Brak konkurencji nie wpływa korzystnie na ceny i warunki świadczenia usług. Tym samym chyba trochę jeszcze poczekamy na dzienne rozliczanie abonamentów.
Qbek

Postprzez pawedob » czwartek, 23 gru 2010, 13:51

To kiedy nie korzystam z aplikacji mając wykupiony abonament jest moim i tylko moim wyborem więc nie widzę powodu dla którego miałbym robić z tego problem. Wydaje mi się, że równie ważne jest zatrzymanie obecnego klienta jak pozyskanie nowego. A jeśli opłaca się udostępnić aplikację milionom użytkowników to tym samym przedłużenie okresu obowiązywania pakietu dla aktualnych 800 tys nie powinno być destrukcyjne. Poza tym może nagle się okazać , że akcja przyniesie skutek odwrotny do zamierzonego i potencjalni nowi użytkownicy dojdą do wniosku, że po co wykupywać abonament, skoro wtedy kiedy najbardziej potrzebują to navi jest gratis, przecież skoro raz i drugi tak zrobili to i zrobią trzeci itd. Jak widać problem nie jest prosty jak budowa cepa i trzeba się nad nim dobrze zastanowić. Ja nie mam zamiaru rezygnować z Navi Expert bo spełnia moje wymagania (choć chętnie wprowadziłbym pewne zmiany), polecam ją znajomym i mam zamiar nadal polecać. Dla wszystkich krzykaczy: RZUCIŁEM TEMAT DO DYSKUSJI I CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ JAKIE STANOWISKO ZAJMIE W TEJ SPRAWIE NAVI EXPERT.
pawedob

Telefon: SE C702

Postprzez hkoziarek » czwartek, 23 gru 2010, 14:37

Kupując abonament masz 100 % gwarancję możliwości korzystania z usługi. W przypadku wersji otwartej - rozkodowanej może zdarzyć się tak, że nie będziesz mógł skorzystać ze względu na ograniczenia systemowe, jak to było w przypadku ogromnego zainteresowania ostatnią akcją. Taka forma promocji nie jest częstsza niż 4 razy w roku i otwieramy wtedy system głównie na nowych użytkowników. Pewnie nie jeden z Was, przy takiej okazji, po raz pierwszy skorzystał z naszej usługi i zdecydował się zostać na dłużej. Im nas więcej tym dla naszej społeczności lepiej :)
Wesołych Świąt :)
Pozdrawiam HK
hkoziarek

Postprzez pawedob » czwartek, 23 gru 2010, 15:07

hkoziarek napisał(a):Kupując abonament masz 100 % gwarancję możliwości korzystania z usługi.

O i to mi wystarczy :) Za gwarancję warto zapłacić. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i Wesołych i bezpiecznych Świąt.
pawedob

Telefon: SE C702

Poprzednia strona

Powrót do Aktualności