Forum Użytkowników nawigacji NaviExpert

Dyskusje na temat nawigacji NaviExpert w telefonach komórkowych i nie tylko. Zapraszamy do aktywnego udziału. Wyraź Swoją opinię lub podziel się własnymi doświadczeniami Użytkownika mobilnej nawigacji NaviExpert.

Przejdź do zawartości

FAQ |Zarejestruj | Zaloguj

Regulamin forum

Re: Regulamin forum

Postprzez pietras » sobota, 12 cze 2010, 18:55

Witam
Jestem tu nowy i mam ten sam problem co niektórzy niby podałem swój id użytkownika navi oraz hasło a nie mogę założyć nowego wątku. Nie wiem o co kaman a ogólnie to mam problem z tą nawigacją z tego względu, że jak chce przeglądać np mapę to ładuje mi się do 88% i na tym koniec dalej nie chce pójść jeśli chce włączyć nawigację to po wielkich trudach uda mu się czasem załadować mapę na której i tak nic nie widać nie wiem o co kaman nie mówiąc o tym, że jak go zamykam to w ogóle zwiesza mi się telefon bez sensu mój telefon to lg gt500
pietras
Użytkownik forum Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert Użytkownik NaviExpert

Telefon: lg gt500

Postprzez pietras » sobota, 12 cze 2010, 19:04

dobra z tym zakładaniem wątków żartowałem jednak mogę to robić także sory za ten post :D
pietras
Użytkownik NaviExpert Użytkownik NaviExpert

Telefon: lg gt500

Postprzez lokipp » czwartek, 22 lip 2010, 10:10

Wojtex16 napisał(a):Musisz wejść do Panelu użytkownika | Zakładka profil | tutaj na samym dole wpisz ID programu NE i hasło, na koniec klikasz na wyślij.

Nie za bardzo chce to działać w moim przypadku. Usługa wykupiona, dane w profilu uzupełnione a możliwości zakładania wątków wciąż brak.
lokipp

Telefon: S8500 Wave

Postprzez roman_tp » czwartek, 22 lip 2010, 14:52

panowie, wydaje mi się, że temat z regulaminem nie jest miejscem na rozwiązywanie problemów z aplikacją.
roman_tp
Użytkownik NaviExpert Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum Użytkownik forum

Poprzednia strona

Powrót do Ogólne