Użytkownik forumAzawakh napisał(a):jansol mi też brakuje abonamentów długoterminowych. Przydałby się także abonament na 5 dni od poniedziałku do piątku bo na tygodniówce jeśli ma się weekend wolny traci się kasę - sobota z niedzielą przepadają i w poniedziałek znów trzeba wydać prawie 10 zł a to miesięcznie drogooo wychodzi... No a może coś w zamian za niewykorzystane dni jazdy?
Na pochwałę zasługuje również wprowadzenie elementów krajobrazów, które subtelnie ożywiły kolorystycznie szarość grafiki całej aplikacji. Punkty POI również lepiej wyglądają niż w wersji poprzedniej. Na plus można również dodać zaznaczenie na mapie mojej firmy czyli MPWiK w Będzinie (mój szef się także z tego ucieszył) ale myślę, że będę pisał do supportu dalej w sprawie zaznaczenie pozostałych ważnych i dużych firm w Będzinie jak np Zakład Energetyczny Enion w Będzinie.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik forum
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik forum
Pracownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik forumdrozdii napisał(a):2.No właśnie, powinno być. Ale ja tego odnośnika "pokaz ID" nie mam. Bug, czy nie dają go wcześniej jak po wykupieniu abonamentu?
Pracownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość