Użytkownik forumAzawakh napisał(a):To bardzo ułatwia sprawę i przy zmianie telefonu nie powinno być tym samym większych problemów no pod warunkiem, ze obsługuje Javę Espertec i w przypadku telefonów z WM od wersji 6.1 w górę. Jak dobrze, że mam SE k800i, który obsługuje Javę Esmerteca i dzięki temu działa NE w PLAY w. 5.1.1. znakomicie. Jestem nią po prostu zauroczony czego nie do końca mogę powiedzieć o konkurencji... Konkurencja jest owszem i fajna ale NE ma w sobie to coś coś miłego dla oka co powoduje, że aż się chce na nim nawigować...
Pracownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik forumbednarski napisał(a):czy ktoś wie kiedy będzie wersja NE 6.0 dostępna w Play ??? czy może już jest ?
Użytkownik forum
Pracownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertlnowaczyk napisał(a):bednarski napisał(a):czy ktoś wie kiedy będzie wersja NE 6.0 dostępna w Play ??? czy może już jest ?
Wersja NaviExpert Play 6.0 powinna być dostępna pod koniec września.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertGanjaFighter napisał(a):lnowaczyk napisał(a):bednarski napisał(a):czy ktoś wie kiedy będzie wersja NE 6.0 dostępna w Play ??? czy może już jest ?
Wersja NaviExpert Play 6.0 powinna być dostępna pod koniec września.
Ostatni dzień września, a wersji NaviExpert Play 6.0 niema.
Kiedy można się jej spodziewać??
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość