Pracownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik forumconyo napisał(a):Przecież nikt raczej nie używa obecnie nawigacji na trasach które zna jak własną kieszeń.
conyo napisał(a):Co innego, gdyby dane CT były zbierane także w trybie Mapa->Śledź moją pozycję
conyo napisał(a):Natomist omijania korków w moim mieście to niech się NE uczy ode mnie, bo jak próbowałem ja z NE omijać korki, to zwykle pakowałem się w największy kocioł.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertconyo napisał(a):Gdyby jeszcze w tym trybie działało ostrzeganie o niebezpieczeństwach
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertALEX napisał(a):conyo napisał(a):Przecież nikt raczej nie używa obecnie nawigacji na trasach które zna jak własną kieszeń.
Używa, właśnie po to...conyo napisał(a):Co innego, gdyby dane CT były zbierane także w trybie Mapa->Śledź moją pozycję
Są zbierane...conyo napisał(a):Natomist omijania korków w moim mieście to niech się NE uczy ode mnie, bo jak próbowałem ja z NE omijać korki, to zwykle pakowałem się w największy kocioł.
To jeździj z włączonym NE swoimi trasami to się nauczy...
Użytkownik forumconyo napisał(a):Szanowny Alexie!
Rzucam Ci wyzwanie - napisz do mnie, umówimy się na test NE w Płocku, jedynym mieście w Polsce, gdzie jest zarejestrowanych więcej samochodów, niż osób posiadających prawo jazdy. Ty będziesz jechał wg dowolnego algorytmu wyznaczania tras z pod Auchan do bramy nr 1 rafinerii PKN Orlen o godzinie 14:00, a ja pojadę wg algorytmu który mam w głowie, a którym wielokrotnie próbowałem podzielić się z NE, zarówno w trybie "prowadź do" jak i "śledź moją pozycję" ale jakoś bez widocznych efektów.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertkiloff napisał(a):Tak jak ALEX napisał plus:conyo napisał(a):Gdyby jeszcze w tym trybie działało ostrzeganie o niebezpieczeństwach
No właśnie, czemu tego nie ma? Było dawno zgłaszane.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertPowrót do Typowe problemy i ich rozwiązywanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości