Forum Użytkowników nawigacji NaviExpert

Dyskusje na temat nawigacji NaviExpert w telefonach komórkowych i nie tylko. Zapraszamy do aktywnego udziału. Wyraź Swoją opinię lub podziel się własnymi doświadczeniami Użytkownika mobilnej nawigacji NaviExpert.

Przejdź do zawartości

FAQ |Zarejestruj | Zaloguj

Odzyskanie ID i Hasła

Re: Odzyskanie ID i Hasła

Postprzez GeistMaschine » sobota, 26 cze 2010, 11:04

Jak uzyskać ID i hasło w NaviExpert w Play? Dodam, że w programie nie ma opcji przypominania.
NaviExpert w Play
GeistMaschine
Użytkownik forum Użytkownik forum

Telefon: samsung avila

Postprzez flamingo » poniedziałek, 12 lip 2010, 11:51

Dzień dobry. Mam telefon S5620 Monte zakupionych operatora Telefónica O2 Czech, za wszelką cenę nie mogę pobrać programu mapy ... początkowe ustawienia reg i mam przeprowadzane prawidłowo.

Po instalacji pojawia się Aktywacja programu, a później ID: 2042941262 i hasło: ******** wymoderowano; powód: nie udostępniamy publicznie haseł do kont
Następnie: Konfiguracja konta i pobrania dodatkowych środków.

Po zakończeniu opisanego ekranie nawigacji: z tyłu i po kliknięciu na przeglądanie mapy: Nie można pobrać mapy łużbę nie kupili proszę http://www.naviexpert.cz wizyty

Tego samego znaczenia własny telefon operator Vodafone kupił CZ mapy i działa za pierwszym razem, my'm nie boi.

P.S
Zauważyłem, że w Tools / Moje konto / usług, aby wprowadzić kod nie powinien mieć 14 cyfr, że nie wiem.

I napisał technicznej, ale nikt nie zamierza rozwiązać mój problem
http://www.naviexpert.pl/o-firmie/konta ... ktowy.html
.... IMEI mogę wysyłać prywatnych wiadomości do pomocy, jeśli nie będzie ktoś z forum wsparcia przenieść NaviExpert ... dziękuję.

I am Czech user this phone and navi apps.
flamingo

Telefon: S5620 Monte

Postprzez sztaba » poniedziałek, 12 lip 2010, 12:50

o żesz kurdesz w mordę... Ja niczewo nie pokumał z powyśszego wpisa...
sztaba
Użytkownik NaviExpert Użytkownik NaviExpert

Telefon: Nokia 500 symbian belle

Postprzez flamingo » poniedziałek, 12 lip 2010, 12:54

Monte S5620 kupiony z Telefónica O2 Czech operatora.....NaviExpert Pomoc techniczna odpowiedzi ... co mam zrobić?
flamingo

Telefon: S5620 Monte

Postprzez lnowaczyk » wtorek, 13 lip 2010, 14:37

flamingo napisał(a):Monte S5620 kupiony z Telefónica O2 Czech operatora.....NaviExpert Pomoc techniczna odpowiedzi ... co mam zrobić?

Pomoc została udzielona drogą mailową.
lnowaczyk

Postprzez lnowaczyk » poniedziałek, 26 lip 2010, 14:46

W tym miejscu znajdował się post użytkownika B4urbis, który omyłkowo skasowałem.
Treść usuniętego postu:
"Hi, sorry for writing to this section, but I am not able to understand your language, so this is the reason for having my message here. I would like to ask you for help. I successfully downloaded NaviExpert into my mobile phone - Samsung Monte. When I want to see the map, the route is found, but the voice navigation does not work at all. I have downloaded the data of GPR or GPRS+, and there is a tick at YES for automatic download. The NaviExpert is not able to Locate my position. Can anyone help me with that? I just want to add, that during the installation I did not receive nor ID, neither password. I was just ask for my email. Michal"

Odpowiedź została udzielona przez PW.
lnowaczyk

Postprzez Daromir » piątek, 18 lut 2011, 23:53

Ja nie dokończyłem rejestracji na stroni internetowej.
Z poziomu programu podałem mail jaki podałem przy rejestracji ale nie otrzymałem nic na maila.
Robiłem to kilka razy.
Dla eksperymentu podałem inny mail i wtedy ukazał się komunikat, ze niepraidłowy mail.
A więc mój pierwszy mail był podany prawidłowo, bo komunikatu nie było.
Sprawdzałem też w spamie i innych katalogach poczty.
Niestety nic ni otrzymałem.
Daromir

Telefon: SAMSUNG GALAXY S

Poprzednia strona

Powrót do Typowe problemy i ich rozwiązywanie