Forum Użytkowników nawigacji NaviExpert

Dyskusje na temat nawigacji NaviExpert w telefonach komórkowych i nie tylko. Zapraszamy do aktywnego udziału. Wyraź Swoją opinię lub podziel się własnymi doświadczeniami Użytkownika mobilnej nawigacji NaviExpert.

Przejdź do zawartości

FAQ |Zarejestruj | Zaloguj

Urodzinowy test NE - wygraliśmy Wszyscy użytkownicy NE

Re: Urodzinowy test NE - wygraliśmy Wszyscy użytkownicy NE

Postprzez SoLar » czwartek, 19 sty 2012, 12:26

potworny napisał(a):Ależ owszem przekraczałem. Świeże prawko jazdy, niedziałająca połowa mózgu i dalej siup do przodu Cieniasem. Jakieś 120 km/h.
Dostałem jeden mandat w życiu, bo przyspieszyłem ponad 70 km/h na dwupasmowej, szerokiej drodze, gdzie było ogromne, otoczone zieloną, odblaskową obwódką ograniczenie do 50 km/h. Bardzo mnie to otrzeźwiło.

Teraz jakoś mi się odechciało szybkiej jazdy. Mam samochód, który może nawet ma niezłe osiągi, a nie przekroczyłem nim stówki. Inna rzecz, że nie wyjeżdżałem jeszcze poza miasto na jakieś dłuższe trasy.

Wydaje mi się, że w mieście nie ma sensu jeździć szybko. Żaden zysk na czasie.

Masz rację. Powinienem trochę wyluzować, bo odniosę odwrotny skutek od zamierzonego ;)

Bardzo proszę Moderatora o założenie wątku z ankietą.

„Czy przy dobrych warunkach drogowych i pogodowych przekraczasz ograniczenia prędkości:
1. Nigdy, boję się mandatów
2. Nigdy, kiepsko prowadzę
3. Nigdy, bo limity WSZĘDZIE są właściwe
4. Sporadycznie
5. Często
6. Bardzo często
7. Praktycznie cały czas.

Acha, bardzo proszę o powstrzymanie się od udziału w ankiecie przez pracowników NE.”
Ostatnio edytowano czwartek, 19 sty 2012, 12:35 przez bartek, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Proszę nie obrażać innych użytkowników!
SoLar
Użytkownik forum Użytkownik forum

Telefon: SE W 200 i

Re: Urodzinowy test NE - wygraliśmy Wszyscy użytkownicy NE

Postprzez Hakari » czwartek, 19 sty 2012, 13:25

SoLar ankieta dostępna pod linkiem: post21767.html#p21767 :) Sam jestem ciekawy wyników.
Hakari vel Moradin współredaktor http://blognavi.pl/
Hakari
Użytkownik forum Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert Użytkownik NaviExpert

Telefon: i9001

Poprzednia strona

Powrót do Aktualności