Pracownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertpotworny napisał(a):Wówczas zapamiętuje, że nie da się pobrać tych danych i... nie próbuje ponownie
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertPeter1 napisał(a):Na wstępie witam wszystkich tu zaglądających. Zgodnie z podanymi na wstępie tego wątku wskazówkami ustawiłem wszystkie potrzebne parametru, jednak ciągle mam problem z użytkowaniem nawigacji![]()
Zarówno przy włączonej nawigacji Naviexpert jak i bez niej bardzo często pojawia się problem z ustaleniem pozycji. Dodam że połączenie z internetem działa dobrze. Naviexpert pobiera mapy bez problemu, inne programy np. Opera działają bez zarzutu. Podejrzewam, że jest to wina wbudowanego modułu GPS. Acha telefon mam w Era Tak Tak, software niebrandowany R1BA038081016. Z tego co wyświetla przy sprawdzaniu aktualizacji - najnowszy. W związku z powyższym zastanawiam się czy możliwe jest zastosowanie zewnętrznego modułu GPS przez bluetooth? Czy np. z Pentagramem współpraca przebiegałaby bez problemowo? Jeżeli tak, czy istnieje możliwość wyłączenia wbudowanego modułu GPS?
Pracownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertPowrót do Typowe problemy i ich rozwiązywanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości