Ok, przekonałeś mnie, więc i ja będę trzymał Twoją stronę
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertroman_tp napisał(a):niestety nie miałem wpływu na model telefonu jaki otrzymałem. mam abonament i ty się dziwisz, że różnymi środkami próbuję zmotywować producenta, aby poszerzył worek z rekomendowanymi modelami? nie chodzi tylko o mnie i o model jaki obecnie użytkuję. jest nas kilku na forum. ile może być w polsce?
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertJaneo napisał(a):sam bym go już dawno miał właśnie dla Automapy, gdyby nie aparat, bo bez autofokusa...
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Pracownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertprezesBB napisał(a):ja używam NE na Androidzie w HTC Desire i jest superno może poza tym że kropeczka z pozycją faktycznie jest troche do tyłu z rzeczywistością... ale można się przyzwyczaić
Pracownik NaviExpert
Użytkownik forumhkoziarek napisał(a):prezesBB napisał(a):ja używam NE na Androidzie w HTC Desire i jest superno może poza tym że kropeczka z pozycją faktycznie jest troche do tyłu z rzeczywistością... ale można się przyzwyczaić
Przyjrzymy się jeszcze sprawie, ale na 90% jest to specyfika platformy.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExperthkoziarek napisał(a):prezesBB napisał(a):ja używam NE na Androidzie w HTC Desire i jest superno może poza tym że kropeczka z pozycją faktycznie jest troche do tyłu z rzeczywistością... ale można się przyzwyczaić
Przyjrzymy się jeszcze sprawie, ale na 90% jest to specyfika platformy.
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości