Witam,
Nie wiem dlaczego ktoś usunął zakaz skrętu w lewo na skrzyżowaniu i zakazy zawracania!? Na odcinku Kościuszki w Katowicach!? Było dobrze wcześniej przecież? No to teraz przez to mamy przez to kolejne błedy:
Bład Trasy 1:Naviexpert: 5 beta1
Punkt Startowy: Katowice, Stalowa
Punkt Dolecowy: Katowice, Jankego 200
Rodzaj trasy i o której godzinie mniej więcej ten błąd wystąpił: Najszybsza-Premium, godz. 15:00
NaviExpert źle układa trasę bo jest tak:

A prawidłowo powinna trasa być układana tak:

Nie wiem dlaczego ktoś z pracowników usunął zakaz skrętu w lewo? (zaznaczyłem na czerwono). Prawidłowo trasa powinna być układana tak jak jest na 2 zrzucie ekranu.
Bład Trasy 2:Naviexpert: 5 beta1
Punkt Startowy: Katowice, Okoniowa
Punkt Dolecowy: Katowice, Armii Krajowej 1
Rodzaj trasy i o której godzinie mniej więcej ten błąd wystąpił: Najszybsza-Premium, godz. 15:00
NaviExpert źle układa trasę bo jest tak:

A prawidłowo powinna wyglądać tak:

I tu znowu problem, NE każe skręcać w lewo i tak przecież się nie da bo jest zakaz skrętu w lewo(zaznaczyłem na czerwono).
Bład Trasy 3:Naviexpert: 4.3 oraz 5 beta1
Mam tu kilka punktów trasy:
1) Zrzut ekranu 1:
Punkt startowy: Katowice, ulica: Sarmacka
Punkt dolecowy: Katowice, ulica: Jankego 1
2) Zrzut ekranu 2:
Punkt dolecowy: Katowice, ulica: Jankego 200
3) Zrzut ekranu 3:
Punkt dolecowy: Katowice, ulica: Robotnicza 1
4) Zrzut ekranu 4:
Punkt startowy: Katowice, ulica: Zbożowa 1
Punkt dolecowy: Katowice, ulica: Sarmacka
5) Zrzut ekranu 5:
Punkt startowy: Katowice, ulica: Armii Krajowej 33
Punkt dolecowy: Katowice, ulica: Stalowa 1
Wszystko dokładnie opisałem problem na zrzucie ekranu:
http://img267.imageshack.us/img267/8111/opishd8.jpgTutaj znów pojawiły się problemy z zawracaniem, wcześniej było w porządku na odcinku Kościuszki w Katowicach, ale "ktoś" usunął te zakazy zawracania i problemy się pojawiły.
UWAGA: NA tym całym odcinku który zaznaczyłem na zrzucie ekranu powinien być też zakaz skrętu w
lewo na skrzyżowaniach, bo to można powiedzieć, że to jest droga ekpresowa, gdzie nie wolno zawracać i skręcać w lewo na skrzyżowaniach!
Bład Trasy 4:Naviexpert: 4.3 oraz 5 beta1
Punkt startowy: Katowice, ulica: Harcerzy Września 1
Punkt dolecowy: Katowice, ulica: Robotnicza 1
NE układa trasę tak:

A prawidłowo powinna być układana tak:

Jak widać tutaj NE każe skręcać w lewo jadąć od ul. Harcerzy Września. Nie da się nawet w lewo skręcić jest to niemożliwe, można tylko skręcać w prawo. Więc tam gdzie zaznaczyłem na czerwono powinien być zakaz skrętu w lewo.
Bład Trasy 5:Naviexpert: 4.3 oraz 5 beta1
Punkt startowy: Katowice, ulica: Armii Krajowej 1
Punkt dolecowy: Katowice, ulica: Stalowa 1
I znów naviexpert źle układa trasę:
http://img31.imageshack.us/img31/8656/s ... t0030k.jpgPowinna trasa być układana tak:

Jak widać, NE każe skręcać w lewo w niedozwolonym miejscu! Prawidłowo trasa powinna być układana tak jak podałem wcześniej. Jedynie rozwiązanie to dodać wszystkie zakazy skrętu w lewo na tym odcinku kościuszki w katowicach (tak jak podałem na zrzucie ekranu błedy trasy: 3) gdzie są problemy z zawracaniem.
PS> Uff ale się napracowałem. Ale mam nadzieje, że te błedy zostaną poprawione, przecież tak się nie da jeździć z NE!.