No proszę. Jadąc nad morze w lipcu też przejeżdżałem przez to skrzyżowanie. Komunikatu nie posłuchałem.ALEX napisał(a):To ja podobnie - gdybym nie spojrzał na ekran, skręcił bym w lewo (w DK55) zgodnie z komunikatem głosowym.
No proszę. Jadąc nad morze w lipcu też przejeżdżałem przez to skrzyżowanie. Komunikatu nie posłuchałem.ALEX napisał(a):To ja podobnie - gdybym nie spojrzał na ekran, skręcił bym w lewo (w DK55) zgodnie z komunikatem głosowym.
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertQbek napisał(a):A ile razy jest tak, że zjeżdżamy z głównej na wprost, a NE milczy... Przecież logika podpowiada konieczność zastosowania komunikatu o skręcie.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpert

Użytkownik forumQbek napisał(a):Kluczowym jest wprowadzenie kategoryzacji dróg, wg standardów kodeksu ruchu drogowego. Marian już wielokrotnie o tym pisał...
vtec_z napisał(a):Możesz jaśniej? Jak na razie nie widzę związku...
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertNiezwykle trafne ujęcie sprawy. Pozostaje jeszcze problem poprawnych komunikatów przed wjazdem na skrzyżowanie w sytuacjach gdy kierunkowskazu użyć trzeba.Qbek napisał(a):Najprościej bym to opisał tak. Komunikaty o skręcie wtedy, gdy używamy kierunkowskazu przy manewrowaniu - czyli zgodnie z przepisami o ruchu drogowym.
Użytkownik NaviExpert
Użytkownik forumQbek napisał(a): Najprościej bym to opisał tak. Komunikaty o skręcie wtedy, gdy używamy kierunkowskazu przy manewrowaniu - czyli zgodnie z przepisami o ruchu drogowym.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertMarian napisał(a): Pozostaje jeszcze problem poprawnych komunikatów przed wjazdem na skrzyżowanie w sytuacjach gdy kierunkowskazu użyć trzeba.
Użytkownik forum
Użytkownik NaviExpertUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości