Absurdalna godzina przyjazdu 15:37 bo aktualny czas to była 16:26 (a do celu 1600m):

- Na lotnisko.JPG (53.53 KiB) Przeglądane 5354 razy
Koło 13 wyznaczyłem trasę i ustawiłem czas wyjazdu na chyba 15:30 aby sprawdzić ile czasu zajmie dojazd. Potem ok 15:30 włączyłem nawigację i wybrałem wcześniej ustawioną trasę. Wydaje mi się, że czas podawany na początku jazdy był rozsądny ale nie dam za to głowy. Pomylić 5 z 6 nie jest trudno. Dokładniej czasowi przyjazdu przyjrzałem się, gdy zdziwiło mnie że przejazd 1600 m zajmie jeszcze 10 minut.
Teraz (18:04) włączyłem NE, wybrałem tą trasę i podaje czas przyjazdu 16:29. Po wejściu w edycję trasy w ustawieniach trasy jest "Planowany wyjazd - Teraz", po kolejnym uruchomieniu podawany jest już realny czas (19:00).
O co tu chodzi? Czy ustawienie o czasie wyjazdu jest pamiętane? Bo jeżeli tak to dlaczego nie było go widać przy wejściu do edycji opcji?
Możliwość sprawdzenie ile czasu zajmie przejazd w przyszłości jest bardzo cenna ale po uruchomieniu potem trasy to powinno być jasne dla użytkownika czy pokazany jest czas kiedyś zaplanowany czy już zaktualizowany. A jeżeli ten zaplanowany czas już minął to raczej bez sensu jest używanie go.