roman_tp napisał(a):pytanie do kogoś z ekipy NE.
jeśli odzyskiwanie hasła działa jak opisano powyżej, to nurtuje mnie pytanie:
- czy wystarczy wpisać obojętnie jaki e-mail aby odzyskać hasło i ID, czy też wpisane hasło weryfikowane jest z tym zarejestrowanym na serwerze NE ????
smolik napisał(a):Witam,
Otóż mam telefon LG GT500 z Ery z promocyjnym 6-cio miesięcznym abonamentem.
ID miałem zapisane w telefonie i niestety nie dokończyłem rejestracji na stronie.
Telefon został uszkodzony i został oddany do naprawy do serwisu.
Niestety został wgrany nowy soft i na skutek tego straciłem swój numer ID.
Czy jest jakaś szansa na odzyskanie id i hasła?
mstelmach napisał(a):smolik napisał(a):Witam,
Otóż mam telefon LG GT500 z Ery z promocyjnym 6-cio miesięcznym abonamentem.
ID miałem zapisane w telefonie i niestety nie dokończyłem rejestracji na stronie.
Telefon został uszkodzony i został oddany do naprawy do serwisu.
Niestety został wgrany nowy soft i na skutek tego straciłem swój numer ID.
Czy jest jakaś szansa na odzyskanie id i hasła?
Jesli podales e-mail przy tworzeniu konta za 1 razem, to mozesz odzyskac haslo (Narzedzia -> Moje konto -> Przypomnij ID i hasło).
Podajesz mail i dostajesz na niego ID i haslo.
Jesli nie podales maila to zarejestruj sie na nowe ID (nowy uzytkownik), bo abonament jest przydzielony do IMEI.
Jesli telefon ma ten sam numer IMEI abonament zostanie przydzielony automatycznie.
Pozdrawiam.
smolik napisał(a):Niestety zarejestrowanie na nowe ID nie zadziałało więc zacząłem drążyć temat i okazało się,
na co wcześniej nie zwróciłem uwagi, że została wymieniona płyta główna w telefonie.
W ten sposób zmienił się IMEI. Stosowny wpis został umieszczony w książce serwisowej.
Pozdrawiam.
mstelmach napisał(a):smolik napisał(a):Niestety zarejestrowanie na nowe ID nie zadziałało więc zacząłem drążyć temat i okazało się,
na co wcześniej nie zwróciłem uwagi, że została wymieniona płyta główna w telefonie.
W ten sposób zmienił się IMEI. Stosowny wpis został umieszczony w książce serwisowej.
Pozdrawiam.
W takim razie, jesli nie podal Pan maila przy rejestracji (co swoja droga bardzo zalecamy, np. w takich przypadkach nie byloby sprawy!) to proszę o kontakt telefoniczny lub mailowy z biurem obslugi (biuro(at)naviexpert.pl), Infolinia: +48 61 852 33 11 lub +48 693 331 723.
Pozdrawiam.
Powrót do Typowe problemy i ich rozwiązywanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość