Strona 1 z 1

Jak ustawić lokalizację "Dom"?

PostNapisane: piątek, 18 sty 2019, 14:34
przez Lukasz83
Jestem całkiem świeżym użytkownikiem aplikacji. Po pierwszym uruchomieniu przy działaniach sugerowanych na telefonie wyświetliło mi się "dodaj punkt Dom" w zakładce "często używane". Nacisnąłem na ten przycisk, otworzyła się mapa, kliknąłem na symbol służący do wycentrowania mapy na mojej obecnej lokalizacji, a następnie chciałem tą właśnie lokalizację ze strzałką oznaczyć jako mój dom. Naciskam więc na strzałce, wyświetla się jedynie informacja o szerokości i długości geograficznej z opcją "co tutaj jest?", nie powinno być opcji zatwierdzającej mój wybór "Dom"? Jak to zrobić?

Re: Jak ustawić lokalizację "Dom"?

PostNapisane: poniedziałek, 21 sty 2019, 11:47
przez jacekp1313
Klikasz w "Co tu jest", wybierasz właściwy punkt z listy (adres, współrzędne), następnie klik w gwiazdkę ULUBIONE i wpisujesz nazwę DOM

Re: Jak ustawić lokalizację "Dom"?

PostNapisane: poniedziałek, 18 mar 2019, 00:25
przez Amadeusz
Też tego szukałem :) dzięki za odpowiedź