Strona 1 z 4

Głos Wiedźmina w NaviExpert

PostNapisane: wtorek, 16 cze 2015, 09:32
przez Lukasz NE
Cześć!

Miło mi poinformować, że w zasadzie od wczoraj możecie podróżować z głosem Wiedźmina Geralta z Rivii w prezencie od HTC i CD Projekt Red :) Więcej informacji o głosie oraz próbkę możliwości Geralta posłuchacie na naszym blogu >>> http://bit.ly/GeraltwNaviExpert

Dajcie znać, jak Wam się głos Wiedźmina podoba ;)

Re: Głos Wiedźmina w NaviExpert

PostNapisane: wtorek, 16 cze 2015, 10:41
przez Borg
Obrazek

Wysłane z mojego LG-D855
Chyba Wiesiek się wspiął ;).

Re: Głos Wiedźmina w NaviExpert

PostNapisane: wtorek, 16 cze 2015, 11:02
przez Lukasz NE
Borg napisał(a):[/img]

Wysłane z mojego LG-D855
Chyba Wiesiek się wspiął ;).


Trafiłeś na chwilowy restart serwera, teraz jest już ok :)

Re: Głos Wiedźmina w NaviExpert

PostNapisane: wtorek, 16 cze 2015, 11:06
przez Borg
Potwierdzam Wiesiek juz u mnie wylądował
Obrazek

Wysłane z mojego LG-D855

Re: Głos Wiedźmina w NaviExpert

PostNapisane: wtorek, 16 cze 2015, 11:32
przez Edek
Hahaha "ściągnij cugle" 8-)
Zajebiste, ale mam kilka uwag.
1. Zwykłe komunikaty, typu "za 100 metrów w prawo" są takie... zwykłe. Fajnie jakby nadać im "charakteru", coś jak wspomniane wyżej "ściągnij cugle".
2. Niekiedy nienaturalnie brzmiące przerwy. Komendy mogłyby być bardziej płynne.

Ogólnie nadaje się nawet do codziennego użytku (w przeciwieństwie do Dżoany i Ślązaka - moim prywatnym zdaniem).

A tak w ogóle cześć Łukasz, gdzieś Ty się podziewał? Niektórzy już martwili się o Ciebie, że może nie wytrzymałeś nerwowo współpracy z forumowiczami ;)
Ja to już bałem się że po prostu zajęliście się jakimiś nikomu niepotrzebnymi pierdołami typu wykrywanie fałszywych korków czy poprawa CB ;)

Re: Głos Wiedźmina w NaviExpert

PostNapisane: wtorek, 16 cze 2015, 11:46
przez Lukasz NE
Edek napisał(a):Hahaha "ściągnij cugle" 8-)
Zajebiste, ale mam kilka uwag.
1. Zwykłe komunikaty, typu "za 100 metrów w prawo" są takie... zwykłe. Fajnie jakby nadać im "charakteru", coś jak wspomniane wyżej "ściągnij cugle".


Na początku też o tym myśleliśmy, ale zdecydowaliśmy, by podstawowych komunikatów nie zmieniać - mogłyby powodować dezorientację. "Smaczki" umieściliśmy w innych miejscach :)

Edek napisał(a):2. Niekiedy nienaturalnie brzmiące przerwy. Komendy mogłyby być bardziej płynne.


Mógłbyś podać jakiś przykład? Staraliśmy się połączyć je możliwie jak najlepiej, by nie było przerw.

Ogólnie nadaje się nawet do codziennego użytku (w przeciwieństwie do Dżoany i Ślązaka - moim prywatnym zdaniem).

Edek napisał(a):A tak w ogóle cześć Łukasz, gdzieś Ty się podziewał? Niektórzy już martwili się o Ciebie, że może nie wytrzymałeś nerwowo współpracy z forumowiczami ;)
Ja to już bałem się że po prostu zajęliście się jakimiś nikomu niepotrzebnymi pierdołami typu wykrywanie fałszywych korków czy poprawa CB ;)


Przecież ja mam do Was anielską cierpliwość ;) A prawda jest taka, że ostatnio sporo się dzieje i nie miałem czasu Wam na bieżąco odpisywać. Tymi "pierdołami" też się zajmujemy, już teraz powinniście zauważyć np. poprawę przy generowaniu trafficu podczas postojów.

Re: Głos Wiedźmina w NaviExpert

PostNapisane: wtorek, 16 cze 2015, 12:05
przez Borg
Widzimy wczoraj nawet wrzucałem kwiatki ;) a jeśli chodzi o "niepotrzebne" rzeczy to poprawienie współpracy z zestawami głośnomówiącymi by się przydało -o jaki tryb pracy pisałem w innym temacie ;).
viewtopic.php?p=41059#p41059
Ps. Edek nie śtudyruj z instruktorem bo będziesz śliptać ;)

Wysłane z mojego LG-D855

Re: Głos Wiedźmina w NaviExpert

PostNapisane: wtorek, 16 cze 2015, 12:24
przez mentos11
Moja wiara w NE wróciła, tego było trzeba, coś dla zapaleńców z humorem :)
Jeszcze gdyby dało się pogadać z NE to byłoby bosko.

Re: Głos Wiedźmina w NaviExpert

PostNapisane: wtorek, 16 cze 2015, 16:14
przez Qbek
Za 200 metrów kontrola... wyczuwam drganie medalionu [FACE WITH TEARS OF JOY]

from TT

Re: Głos Wiedźmina w NaviExpert

PostNapisane: wtorek, 16 cze 2015, 16:18
przez vater
A moja żonka każe mi włączać AM bo tam czesio ten co zjadał "móchy" nawiguje.
Jakby w NE był czesiulek nie musiał bym pertraktować którą nawigację włączyć. :(